Ангелите за сигурност идват!

By | септември 6, 2021

Имах сън през 2014 г., който ми беше даден през третия час през нощта. В този сън успях да погледна банковата си сметка. Видях, че много голяма сума пари е вложена в сметката ми, като милиони долари. Веднага казах „Откъде са дошли всички тези пари?“

Знаех, че нямам ресурси да поставя такива пари в сметката си, затова си помислих, че може би са направили грешка и са депозирали средства на някой друг в сметката ми. Бях много уплашен, защото първото нещо, което си помислих, беше какво ще правя? Трябва ли да кажа нещо? Ами ако използвам някоя от тях, ще ме преследват, въпреки че е за моя сметка. Тогава банката означава, че съм откраднал парите … Какво да правя?

Докато се чудех откъде са дошли всички тези пари, чух гласа на Господ да казва: „Не се притеснявай, те са твои!“ Тогава очите ми се отвориха за душата, за да видя многобройни ангели, летящи из целия град, внасящи големи суми пари в банковите сметки на светиите.

Осъзнах, че цялата тази ангелска дейност се осъществява дори през третия час на нощта между 12 часа сутринта – 3 сутринта, също през това нощно наблюдение вратата за ангелска намеса е отворена. Също така обикновено през тези часове се случват много банкови транзакции. Парите или напускат, или влизат в банковата ви сметка. Крадецът краде, а гълтането е алчно алчно нашите сметки с банкови такси и обслужване.

Господ ми каза: „Мнозина в църквата казват, че богатството на грешника е определено за тях, но моето Слово казва, че е създадено за праведните, праведните, моите светии. Така че всички, които казват, че са част от мен и да, аз съм няма да търси или да намери скрито богатство. Тези пари, заделени за праведните, ще бъдат използвани за напредване на Моето Царство. „

Когато се събудих, веднага разбрах, че това е пророчески сън за това, което предстои и трябва да се подготвя. Първо ми даде възможност да се изследвам и да се уверя, че живея божествен живот, който е угоден на моя Господ.

Притчи 13:22

Когато умре добър човек, той оставя наследство на внуците си; но когато грешникът умре, богатството му се спестява благочестивс

Псалм 34: 9

О, бойте се от Господа, вие Неговите светии; защото тези, които се боят от Него, няма да имат нужда от него.

Започнах да питам Господ какво иска да направя конкретно, когато дойдат тези пари (няма значение дали … е когато дойде. „Когато ми дадоха инструкциите, това, което ме впечатли, беше, че трябва да направя сигурен съм, че почвата, в която съм засадил семето, е добра почва. Аз щях да инспектирам полето, да разгледам плодовете, които са произведени от тази почва, и Той ще ме инструктира къде да го засадя.

Марко 4: 8

И друго семе падна в добра земя и даде семе, което порасна и даде тридесет, шестдесет и сто пъти повече. „

Марко 4:20

Други са засети на добра земя, тези, които чуят словото и дават плод, тридесет и шестдесет, или сто пъти повече.

Няколко месеца след съня работех на компютъра, правейки някои неща за моя бизнес и имах християнска програма на заден план. Чух този министър да казва също толкова ясно „Ангелите се готвят да внасят големи суми пари във вашите сметки“. Станах от мястото си, защото не можех да повярвам, че това е пряко потвърждение на моята мечта.

Винаги когато имам мечта или видение, винаги изпитвам душата дали е от Бог. Правя това не само за себе си, но особено когато споделям дума с другите, за да могат и те да я изпитат с Божието Слово. Въпреки това, чрез вяра, всъщност започнах да споделям тази мечта с приятели и други членове на семейството, както и с хора публично, с които Светият Дух ще ме инструктира да споделя. Само тази година по време на моето обучение Господ отново си спомни съня чрез потвърждаването на Словото Си. Когато прочетох това, буквално бях отхвърлен!

Битие 43 – Историята на празника с Йосиф

Битие 43: 1-2

Сега гладът беше голям в страната. И когато изядоха зърното, което бяха донесли от Египет, баща им им каза: Елате пак и ни купете месо.

Битие 43: 11-23

Баща им Израел им казал: „Ако е така, направете това. Вземете едни от най -добрите плодове на земята в чантите си и донесете подарък за този човек: малко маточина и малко мед, подправки и смирна, шам фъстък и бадеми. удвоете парите с вас, заедно с парите, които бяха върнати в устата на чувалите ви. Пазете го отново при вас. Може би беше грешка. Също така, вземете брат си и станете, върнете се при този човек. И Господ Всемогъщ ще се смили над вас пред този човек, за да отнеме другия ви брат заедно с Вениамин. „Що се отнася до мен, ако съм тъжен, аз съм тъжен.“

Мъжете взеха подаръка и взеха двойно парите със себе си, заедно с Бенджамин. И те слязоха в Египет и застанаха пред Йосиф. И когато Йосиф видя Вениамин с тях, той каза на управителя на къщата: Доведи тези хора у дома, убий звяр и бъди готов; защото тези хора ще ядат с мен по обяд.

Мъжът направил, както Йосиф заповядал, затова мъжът въвел мъжете в къщата на Йосиф. Мъжете се уплашиха, защото влязоха в къщата на Йосиф. Те казаха: „Бяхме докарани заради парите, които бяха върнати в чантите ни за първи път, за да може той да търси делото срещу нас и да падне върху нас и да ни вземе като роби с нашите магарета.“

Те се приближиха до пазача на къщата на Йосиф и разговаряха с него на входа на къщата. Те казаха, „Господарю, наистина слязохме първия път, за да си купим храна. Когато пристигнахме на мястото за настаняване, отворихме чантите и разбрахме, че парите на всички са в устата на чантата му, парите ни в пълно тегло. Затова го върнахме със себе си. Донесохме и допълнителни пари със себе си, за да си купим храна. Не можем да кажем кой сложи парите ни в чантите ни

Той каза: „Успокой се; не бой се. Вашият Господ и Господарят на вашия баща ви е дал съкровище в чувалите ви (банкови сметки). Имах вашите пари.“ Тогава той доведе Симеон при тях.

Битие 43:33

Те седнаха пред него, първородният според неговото първородство и най -малкият според младостта му, а мъжете се спогледаха изумени. Той им даде части от масата си, но услугата на Бенджамин беше пет пъти по -голяма от всяка от тях. Затова те пиха и празнуваха с него.

Моето насърчение към вас:

Какво мощно Слово! Насърчавам онези от вас, които са праведни, праведни и остатъци от Бога, да попитат за истинското ви положение в Христос Исус. Като не виждаш позицията си в църквата, нито титлите, които мъжът ти е дал, нито целите и стремежите ти към живота. Нека гледаме как Христос намира нашето място и цел в Него, заставаме с Него и се приготвяме за Него да се движи във Ваше име.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *