Безплатна спестовна сметка и други важни фактори, които трябва да имате предвид при онлайн банкирането

By | септември 12, 2021

Никога не трябва да плащате такси за поддържане на спестовна сметка. Би трябвало банката да ви плаща лихви, за да запазите парите си за срока на заема на тяхната институция. Независимо дали просто искате да създадете спешен фонд или се интересувате от депозитни сертификати, трябва специално да потърсите спестовна сметка без такса.

Винаги е добра идея да отидете с онлайн банка, тъй като те имат тенденция да имат много по -високи лихви от традиционните банки за тухли и хоросан. Ако нямат клонове, които да поддържат в цялата страна, те имат повече пари за работа, които могат да предадат на своите клиенти.

Разбира се, ще искате да проверите общите условия, без значение колко скучни са за четене. Отделна банка може да обещае „НЕ ТАРИФА!“ с главни букви, но ако се вгледате малко по -отблизо, може да откриете, че всъщност има някои такси, от които можете да начислявате повече, или някакъв лимит за това какво можете да правите с парите си или броя на транзакциите, които ще направите. позволено да се направи.

Избягвайте всяка банка, която всъщност се опитва да ви таксува, само за да откриете сметка. Въпреки че обикновено има изисквания за минимален депозит за създаване на акаунт и може би изискването за определяне на определена сума всеки месец, за да се поддържа висок APY.

Регистрирайте се за безплатна спестовна сметка

Процесът на регистриране на спестовна сметка без такса трябва да бъде доста прост, с възможност за финансиране на сметката ви по електронен път, по банков път или чрез чек по пощата. Може да има различни нива на лихвени проценти и нивото, на което те падат, ще зависи от минималната сума, която можете да поставите в сметката.

Определено ще искате да се уверите, че всяка банка, в която се интересувате от създаването на спестовна сметка, е обезпечена от FDIC. Вашите депозитни сметки ТРЯБВА да бъдат обезпечени във Федералната корпорация за гарантиране на влоговете, за да имате спокойствие, че банката е надеждна и че парите ви отиват на сигурно място.

Когато сравнявате лихвени проценти, помислете колко „готови“ ще бъдете със своите спестявания. Въпреки че трябва да се опитате да задържите колкото се може повече пари в сметката си възможно най -дълго, никога не знаете кога може да възникне извънредна ситуация. Не свързвайте всичките си свободни пари в един акаунт. Трябва да можете да използвате средствата си, ако имате нужда от тях, без да ви се начисляват такси.

Най -доброто място за търсене в интернет за такъв без сметка за спестяване на такси е в CIT Bank. Вземете високо APY и се насладете на ежедневния смесен интерес. Процесът на откриване на акаунт е бърз и лесен и вие ще искате да разгледате услугата „Създател на спестявания“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *