За нас

TechSci Research е изследователска консултантска фирма за управление, която предоставя маркетингови проучвания и консултантски решения на своите клиенти по целия свят, обхващащи редица индустрии.

Основните ценности на TechSci Research са стойността, честността и прозрението. Водена от екипа на динамичните експерти, TechSci Research предлага на своите клиенти висококачествени маркетингови изследвания и консултантски услуги, които им помагат да откриват нови пазарни възможности, двигатели на растеж и иновативни начини за улавяне на пазарен дял. В резултат на това клиентът на TechSci води, вместо да следва тенденциите на пазара. Несвързан с наследството, авангардният изследователски модел на TechSci използва натрупаното в продължение на десетилетия научно познание и разширеното използване на технологиите като двигатели на иновациите, за да осигури уникална изследователска стойност. Представени като алтернатива на традиционните пазарни проучвания, изследователските доклади на TechSci не само предоставят данни и знания, а по-скоро осветяват идеите в по-удобен и интерактивен формат за своите клиенти.

TechSci Research се стреми да помогне на клиентите по целия свят в уникалните им нужди от проучване на пазара, като им предоставя цялостни решения с добавена стойност и професионални услуги за анализ на пазара. TechSci Research разполага с най-добрите индустриални анализатори и консултанти, които съветват и помагат на клиентите да посрещнат нуждите си от услуги за цялостно проучване и консултиране на пазара.

Водещите организации използват изследванията на TechSci, за да постигнат стратегически бизнес цели и да вземат информирани бизнес решения.
Мисия и визия
Предоставяне на качествени маркетингови проучвания и консултантски услуги на труднодостъпни целеви пазари и да се превърне в най-надеждния партньор за консултантски услуги, базирани на научни изследвания
Етика На Качеството

  • Качество-да се гарантира само качеството във всичко, което правим
  • Честност-задайте най-високите стандарти за честност, които клиентите ценят
  • Поверителност – за подобряване на сигурността и съответствие с изискванията за данни до най-високото ниво в индустрията