Как бързо да формирате нов заем

By | август 28, 2021

Когато кандидатстват за ипотека, кредиторите вземат предвид заетостта на кредитополучателя, доходите, авансовите вноски и кредитната история. Дори ако кредитните резултати на кредитополучателя са приемливи, много кредитори ще спазват продължителността и размера на кредита. Ако кредитополучателят няма установена история на плащане, заемът може да бъде изплатен поради липса на кредит или недостатъчност. Следните източници могат да се използват за определяне на кредитната ви история и спечелване на приемливи точки, за да получите ипотека.

• Сигурни кредитни карти – Този тип карти се предлагат от големи банки (налични онлайн), местни банки и кредитни съюзи. Защитната карта обикновено изисква депозит от $ 300 до $ 500 за откриване на сметка. Доставчиците на сигурни карти докладват на кредитните бюра като стандартна кредитна карта. Това е чудесен начин да получите нов кредит. Последното нещо, което искате да направите, е да кандидатствате в множество кредитни институции и да събирате въпроси (което ще намали вашите резултати). Може да се нуждаете от абонат, ако кредитният ви рейтинг е под 500. След шест месеца своевременно плащане по защитена карта, помолете заемодателя да надстрои вашата защитена карта до стандартна карта. Когато картата се преобразува в стандартна карта, поискайте увеличаване на кредитния лимит. Това ще ви даде повече пространство, за да поддържате баланса си под тридесет процента от съществуващия лимит, като по този начин увеличавате максимално потенциалните си точки.

• Карти за отдели – Това е добро място за получаване на кредит, тъй като те обикновено са по -лесни за класиране. Изплащайте баланса си изцяло и навреме всеки месец и след това се опитайте да кандидатствате за обикновена банкова кредитна карта след шест до дванадесет месеца.

• Оторизирани потребителски заеми и карти – Ако не можете да отворите защитена карта, бъдете оторизиран потребител с роднина. Те могат да отговарят на условията за заем или кредитна карта и да добавят вашето име като оторизиран потребител. Можете да използвате картата, да извършвате плащания и да докладвате в кредитната си сметка. Само не забравяйте, че платежната дейност също ще бъде публикувана в кредитната сметка на вашия роднина.

След като се установи кредитна карта, е важно балансите на револвиращите карти да се поддържат под 30% от лимита на картата. Това ще ви помогне да увеличите максимално кредитния си рейтинг. Уверете се, че всички сметки са платени навреме. Важно е да ограничите изискванията си за нови заеми или карти. Когато купувате нова кредитна карта, вноска или автомобилен заем, първо проучете изискванията. Ако нямате право да получите заем, отидете в друга кредитна институция. Последното нещо, което искате да направите, е да загубите точки от премахване на кредити (въпроси). Голяма част от вашите точки се изчисляват от използването на вашия револвиращ кредит, така че при създаването на нов кредит е важно да не затваряте съществуващи карти. Ако направите това, ще намалите дългосрочния си кредит и вероятно ще намалите кредитните си резултати. Обикновено кредитните бюра не правят разлика между кредитна карта, затворена от клиент или заемодател.

Възможен вариант за теглене на вашите точки би бил да платите за услуга за наблюдение, за да проследите напредъка на кредитния си рейтинг. Вашите точки няма да бъдат засегнати при теглене на кредитния Ви рейтинг; Те засягат само кредиторите, които вземат вашия кредит, които могат да предложат или увеличат вашия кредит. Може да отнеме до 12 месеца, за да се установи кредитна история, приемлива за получаване на ипотека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *