Как да спечелите пари с Google AdSense и да наводните банковата си сметка с незабавни пари

By | юли 30, 2021

Когато за първи път стартирах Google AdSense, едва можех да спечеля няколко долара на ден. Моят уебсайт получи много трафик и вярвах, че трябва да създам стотици или хиляди уебсайтове онлайн, за да спечеля значителни приходи. Следните съвети са изпробвани и тествани. Използвайте ги разумно и ще видите, че приходите Ви от AdSense ще се увеличат значително.

Намерих подаването като най -важното съображение, което трябва да се има предвид при проектирането на вашия уебсайт. Вземете тази грешка и оставете хиляди долари на масата. Устройството 336X220 се представи най -добре за мен, защото прилича на съдържанието на уеб страница. Открих и най -добрата област за поставяне на рекламите Ви под лентата с менюто. Това се смесва с уебсайта и това в горната част на страницата увеличава процента на кликване, без да прави рекламата много привлекателна. Ако поставите рекламата си в долната част, по-малко хора ще я видят и това ще намали процента Ви на кликване.

Намерих цветовата схема вторият най -важен аспект на Google AdSense. Трябва да направите рекламите си да изглеждат като съдържание. Използвайте бял фон на уебсайта си и позволете на рекламите Ви също да използват бял фон бял и син като цвят, представляващ текстовата връзка. Това работи добре, тъй като прави рекламата да изглежда като съдържание, а не като реклама. Синьото работи много добре за представяне на връзка, защото интернет потребителите са свикнали да виждат синьото като цвят по подразбиране на връзка в HTML страница. Също така не забравяйте да направите url в долната част на черното, за да не намалите вниманието на потребителя си, като щракнете върху текста на връзката.

Google Linking Units може да ви помогне да спечелите допълнителни пари за теми, свързани с вашата тема. Намерете тези свързващи единици в оформлението на менюто си и смесете цветовете, така че да изглеждат като част от вашата навигационна система. Това ги прави да не изглеждат като реклами и значително подобрява честотата на кликване.

Предлагам да използвате Wordtracker за изследване на ключовите си думи. Започнах да оптимизирам ключова дума всеки ден за по -малко конкурентни условия и в рамките на няколко месеца удвоих трафика към моя уебсайт. По принцип намерете ключови думи с не много конкуренция и се уверете, че съдържанието на вашия сайт съвпада. Оптимизирайте заглавието и заглавието и използвайте ключовата дума 2 до 3 пъти в тялото си в началото и близо до дъното на страницата си.

Изградете напълно автоматизирани уебсайтове, на които потребителите могат да качват съдържание. Потребителите на моя сайт създадоха стотици хиляди страници, за да ми спестя стотици часове, за да създам собствено съдържание. Търсачките пренебрегнаха и индексираха тези страници. Повече качено от потребители съдържание означава повече трафик и това означава повече пари от Google AdSense.

Уловете имейл адреса на вашия посетител, когато той посети вашия уебсайт. Това ще ви позволи да им изпращате имейли отново и отново, като ги пренасочвате към конкретни сайтове на AdSense и увеличавате приходите си.

Снимка, разположена директно над рекламата Ви привлича вниманието. Внимавайте тук и не публикувайте заблуждаващи снимки, тъй като това противоречи на условията за ползване на Google, ако вашият потребител кликне върху реклама, защото изглежда, че е свързана с вашата снимка.

Можете да използвате този код на AdSense за по -точно насочване към съдържание на уеб страниците си, като получавате непоискани реклами. Трябва да се уверите, че поне 20% от съдържанието ви съществува между маркерите, за да може Google да тълкува правилно съдържанието и да показва подходящи реклами.

Поставете най-подходящото си съдържание между следните маркери:

Това ще помогне на AdSense да насочва рекламите Ви към най -подходящото съдържание, без да се включва в несвързано съдържание на уебсайта Ви. Не забравяйте обаче да поставите достатъчно подходящо съдържание между маркерите, в противен случай рекламите Ви може да не съответстват на съдържанието Ви и може да отнеме до две седмици, за да влезе в сила.

Изградете десетки или стотици уебсайтове и прилагайте съвети за Google AdSense тук и печелете хиляди или десетки хиляди долари от приходите си от Google AdSense.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *