Category Archives: карта

карта на българия, карта на софия, бяла карта, карта, натална карта, карта на европа

Как да направите заем за себе си

Ето няколко съвета, които да помогнат на дадено лице да поправи кредита си: Поискайте кредитен отчет от 3 бюра Първият съвет е да поискате пълен кредитен отчет, за да проверите къде точно се намирате. Всеки има право да получава един безплатен кредитен отчет годишно от 3 големи кредитни бюра, Equifax, TransUnion и Experian. Кредитният рейтинг… Read More »

Риск от дълг по кредитна карта

Има много видове дългове, но един от най -често срещаните е дългът по кредитна карта. Защо? Защото практически всеки има кредитна карта. А кредитните карти ще ви улеснят да харчите пари, които нямате. С други думи, те ви дължат дълг. Но трябва да избягвате този дълг колкото е възможно повече. Причината е, че това е… Read More »

Какви са ползите от използването на чекове вместо пари в брой или кредитни карти?

Какви са ползите от използването на чекове вместо пари или пластмаса е въпрос, който често се задава от много хора. Ако човек няма финансов опит, той обикновено не разбира разликите между използването на различни форми на плащане. Тези различни форми на валута обаче имат значителни разлики, що се отнася до финансовата сигурност на дадено лице.… Read More »

Какво прави регистрацията за фалит с вашия кредитен рейтинг

Противно на общоприетото схващане и това, което ви казват големите банки и компаниите за кредитни карти, подаването на молба за фалит подобрява кредита. Причината е проста, когато отписваме дълга, по същество изчистваме всички дългове, а когато дългът изчезне, кредитният рейтинг се увеличава. Сега действителното завеждане на дело за несъстоятелност може да струва няколко точки по… Read More »

Подробно ръководство за това как да изплатите дълговете и да подобрите кредитния си рейтинг в процеса

Най -доброто ръководство за изплащане на кредитен рейтинг Дългът е като наддаване на тегло. За много хора допълнителното лечение тук и малко избледняване не изглежда като истински проблем. С течение на времето частиците се събират една с друга и един ден те се събуждат и казват: „Как се случи това?“ Добрата новина е, че никога… Read More »

Шест начина да подобрите кредитния си рейтинг

Важно е да се уверите, че вашият заем е в най -добро състояние, преди да вземете ипотека. Трябва да знаете всичко за кредитния си рейтинг и да можете да отговаряте на стари и нови въпроси по сметката. Никой от кредиторите не иска да чуе думите „не знам“, ако питат какъв е бил данъкът. Освен това,… Read More »

Как да станете дистрибутор на Visa Mastercard

Mastercard International има за цел 40 % увеличение през финансовата година 2004-05 В момента той има 7 милиона дебитни карти и 5 милиона кредитни карти. … Хората винаги се нуждаят от кредитни карти; Изглежда, че нормален човек има около 4 карти в джоба си, карта за газ, карта за универсален магазин, карта за хранителни стоки,… Read More »

5 неща, които можете да очаквате от новата си кредитна карта за прехвърляне на баланс

Прехвърлянето на баланс по кредитна карта с висока лихва към карта с трансфер с ниска лихва се превръща в най -популярната опция за много притежатели на карти. Ако случаят е такъв за вас, може да е разумно да знаете какво да очаквате от вашата карта за превод на баланс, преди да се регистрирате за нея.… Read More »

Облекчаване на дълга по кредитна карта – Как да се отървете от дълга по кредитна карта

Кредитните карти са толкова лесни за получаване, че изглежда банките ги раздават безплатно. Истината е, че банките искат да използват кредитните си карти, защото това е един от начините да печелите пари. Докато възможността да купувате артикули и да ги плащате по -късно е наистина страхотна, изплащането на всички дългове по -късно може да се… Read More »

Как бързо да формирате нов заем

Когато кандидатстват за ипотека, кредиторите вземат предвид заетостта на кредитополучателя, доходите, авансовите вноски и кредитната история. Дори ако кредитните резултати на кредитополучателя са приемливи, много кредитори ще спазват продължителността и размера на кредита. Ако кредитополучателят няма установена история на плащане, заемът може да бъде изплатен поради липса на кредит или недостатъчност. Следните източници могат да… Read More »