Кредитни карти с награди – каква е уловката?

By | юли 31, 2021

Пазарувам

Нямате достатъчно пари в моловете, за да направите най -добрите сделки до края на годината? Не се безпокой! Вместо да проследявате сделки в атрактивни молове, купете такава на уебсайта на вашата кредитна карта. Ще се изненадате, ако разберете колко наградни точки можете да получите за стоките, които ще харесате във фантастични онлайн оферти. Независимо дали става въпрос за играчки за деца, облекло или продукти за здраве и красота, вероятно ще намерите добри оферти на сайтове за електронна търговия, с които издателят на вашата карта има връзка. Така че, вместо да харчите пари за магазини на дребно, направете своите онлайн покупки, използвайки най -доброто от вашите кредитни карти! Все още можете да посетите моловете, за да изпитате забавлението на празника, все пак!

Пътувайте без вина през този празничен сезон

Ако пазаруването не е вашият дом и сте авантюрист, който търси раница, която търси бързо бягство през този празничен сезон, проверете колко точки за награда можете да осребрите в сравнение с самолетни билети. Някои издатели на кредитни карти имат връзки с авиокомпании, където можете да осребрите бонус точките си, за да получите билети, които са значително намалени. Някои други издатели на карти имат връзки към уебсайтове на агрегатори, които ще ви дадат победител, тъй като можете просто да се впуснете в забавно пътешествие, за да се подмладите в края на годината.

Подаръчни ваучери за усмивката на близките

Чувствате се лошо, че не можете да си купите подаръци за близките си, защото сериозно ви липсват пари? Тези подаръчни ваучери могат да бъдат идеалният подарък за вашите близки, които никога не са доволни от избора на другите. Подарените ваучери, осребрени срещу вашите наградни точки, могат да направят и двамата ви щастливи!

Спестете от годишни такси

Ако нищо от горепосоченото не е в списъка ви със задачи и предпочитате да отидете под топло одеяло по време на празниците с любимата си книга и топла напитка, все пак можете да подобрите ваканционното си забавление, като осребрите точките си за изплащане. Годишната ви такса за подновяване на кредитна карта. Това ще доведе до спестявания, които иначе не бихте очаквали.

Шанс за връщане

Сезонът е даряващ, скромен и благодарен. Подаръкът за връщане е нещо, което ще ограничи радостта ви, така че ако се чувствате чудесно, повечето издатели на карти ви позволяват да дарите своите наградни точки на благотворителни организации и организации с нестопанска цел, така че можете да направите своята малка част, за да върнете на общността. . Освен това са възможни данъчни облекчения за такива дарения. Надяваме се, че ще имате възможност да разпространите допълнителния празник!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *