Кредитни карти с нисък април – прости стратегии за увеличаване на резултата и намаляване на плащанията

By | юли 30, 2021

Както знаете, кредитът е много силен и ако се използва правилно, той може да се превърне в актив в живота ви. Ползата от добрия кредит е, че получавате ниска ГПР (годишна процентна ставка). С ниска годишна кредитна карта можете да спестите хиляди долари данък върху лихвите в продължение на няколко години.

Да приемем, че вашият кредитен рейтинг е страхотен, около 780. Кредиторите ще ви таксуват по -нисък лихвен процент, отколкото кредитният ви рейтинг е само 575. Какви са няколко неща, които можете да направите, за да получите тези карти с ниски лихви?

Използвайте само 30% или по -малко от общия си баланс. Ако искате кредитният ви рейтинг наистина да расте, опитайте се да намалите баланса си само с 10%. Задържането на по -нисък баланс означава, че сте по -надеждни, което принуждава кредиторите да бъдат възнаградени с по -нисък лихвен процент.

Ако използвате повече от 30% от баланса, винаги плащайте повече от минималната такса. Знам, че това е здрав разум, но плащането по -бързо намалява баланса, което работи за увеличаване на кредитния ви рейтинг.

Това е наистина прост кръг. Научете се да разбирате кредита и играйте по правилата като компетентен победител. Пренебрегвайки основните правила, ще похарчите твърде много за хиляди същите артикули. Събирането на вашия кредит определено е първата стъпка в получаването и получаването на ниски кредитни карти.

След това, друго просто нещо е да получите копие от кредитния си рейтинг. Уверете се, че всичко е точно. Ако случайно срещнете едно или две несъответствия, да Направете тези писма за ремонт на кредит Това можете да изпратите до кредитно бюро, за да ги разследва. Ако има грешки, можете да ги изтриете от кредитния си рейтинг.

Процесът на възстановяване на кредита ви е точно такъв, процесът. Всички искаме високи резултати за всички предимства, които има. Трябва също така да помним, че може да продължи няколко пъти по -дълго, отколкото бихме искали. Ключът е да бъдете последователни в правенето на нещата, споменати в тази статия. Последователността е скучна, признавам. Въпреки това, когато става въпрос за увеличаване на кредитния ви рейтинг, това е една дисциплина, която трябва да вземете.

Кредитната карта с нисък ГПР е много предпочитана, тъй като ще спестите пари от данък върху лихвите. Дръжте баланса нисък. Това показва на кредиторите, че сте надеждни. Винаги плащайте минималната месечна такса. И може би едно от най -добрите неща, които можете да направите, е да се преборите с грешките, открити във вашия кредитен отчет. Както казах, скучно, да. Но последователността е ключът към успеха, когато става въпрос за повишаване на кредитния ви рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *