Отворете анонимна банкова сметка

By | юли 31, 2021

До 2002 г. анонимните банки се считаха за незаконни. Хората никога не го приемаха положително. Нещата обаче се промениха от 2002 г. Причината е, че от тази година много данъчни договори и банкови разпоредби започнаха да се променят, за да се гарантира, че хората, участващи в изпиране на пари и други незаконни парични дейности, като укриване на данъци с помощта на анонимна банка, са уловени Тези променени разпоредби помогна много за направата на банковата система по -прозрачна и чиста.

В днешно време анонимната банкова сметка не е изчезнал факт, но степента на поверителност за това е спаднала значително. Какво означава този анонимен банков термин? С прости думи това означава, че физическо лице може да използва всички редовни банкови функции като банкомат, дори карта Visa, парични преводи, депозити и тегления, без да разкрива истинската си самоличност. Това може да стане по много начини. Един от начините да направите това е човек да използва действително името на организация вместо текущото си име за транзакции, направени с този анонимен акаунт.

Обикновено хората правят това, когато не искат властите на определена държава да знаят за лицето, участващо в тези парични транзакции. Тук е важно да се отбележи, че поради новите договори между много държави, сега съществуват разпоредби, които изискват банките да бъдат по -прозрачни при споделянето на самоличността на потребителите на сметки. Ако с тези пари е направено нещо незаконно, тогава банките имат пълни правомощия да разкриват самоличността и данните на потребителя на сметката пред властите. Това е извън контрола на потребителя. Ако има въпрос за законност и ред, тогава такива строги стъпки могат да бъдат предприети в настоящия сценарий.

Въпреки това, има малко хора, които не са замесени в нищо незаконно и все още искат анонимна офшорна банкова сметка, за тях има някои стъпки, които трябва да се следват. Ако търсите онлайн, има много компании онлайн, които ще ви помогнат с включените процедури. За да откриете сметка, можете да регистрирате или включите офшорна компания, която има регистриран чуждестранен директор, който също ще бъде единственият акционер, готов да подпише документите при откриването на сметката.

Доскоро имаше малко анонимни банкови сметки, например легендарната швейцарска номерирана сметка. Друг е Spabuch, който вече не се използва. Австрия беше на разположение. Формалностите за откриване на този акаунт бяха минимални, без да се изисква идентификационен номер или име за отваряне на този акаунт. Потребителските депозити и тегленията бяха записани в книжка, приложена към сметката. Ако сте имали тази книжка, тогава и вие сте били считани за законни собственици. Правни ограничения за такива сметки са намекнати след много дискусии и противоречия. Ако все пак някой иска да се включи в този вид дейност, той или тя трябва да провери онлайн и да види дали такива акаунти все още съществуват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *