Откритите банкови сметки могат да решат световния глад

By | юли 29, 2021

Проблемът, който виждам, е, че опитът да се съберат средства за спиране на световния глад е донякъде безполезно начинание. Не че няма основателни причини, а че начинът, по който се разпределят и използват средствата, не се използва или прилага правилно. Според мен дори средствата не се попълват правилно.

Решение

Ами ако даренията се събират и съхраняват в банкова сметка и не се докосват от никого. Но вместо това използвайте лихвите за създаване на нови банкови сметки и използвайте лихвите от тези сметки, създадени, за да помогнете в борбата с глада в света. Идеята е да се използват силните и слабите страни на монетите като предимство.

Етап 1

Създайте основна банкова сметка в държава с най-силната валута. След това вземете, поискайте и спестете средства в тази банкова сметка. Но най -важното, никога не теглете пари от тази сметка, използвайте само лихвите, спечелени от тази сметка за стъпка 2. Надяваме се, че средствата в тази основна сметка ще бъдат достатъчно големи, за да може това да работи, може би сума над 1 милиард ще бъде достатъчна. След това на същото място с най -силната валута създайте банкови сметки за всяка страна, която да се използва в Стъпка 2. Също така създайте банкови сметки локално в страните, избрани да се използват в Стъпка 3.

Стъпка 2

Всеки месец прехвърляйте спечелените лихви от основната банкова сметка в банкова сметка на избраните държави. След това изберете друго място за следващия месец. След това, ако всички държави са получили лихва от основната сметка, създайте нов цикъл на подбор.

Стъпка 3

Всеки месец прехвърляйте лихвите, спечелени от банковата сметка на държавите от твърдата валута, в банка на избрана държава. След това използвайте парите в тази местна банкова сметка, за да нахраните хора в избраното от вас място. Не забравяйте, че парите се прехвърлят от силна валута и поради това повече пари ще бъдат на разположение за изхранване на хората – Надяваме се.

Допълнителни бележки:

Ако 5 милиарда могат да бъдат спестени / събрани, тогава лихвите могат да бъдат разделени всеки месец между 5 държави.

Ако 10 милиарда долара могат да бъдат спестени / събрани, тогава лихвата може да бъде разделена всеки месец между 10 държави.

По този начин могат да бъдат събрани / спестени повече пари, толкова по -скоро ще се видят ползите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *