Страница Политика за поверителност

Актуализирано на 31 май 2021 г

Защита на поверителността

Изследванията на Techsci са насочени към защита на вашите лични данни / информация. Декларацията за поверителност е приложима за всички уебсайтове и отчети на TechSci Research, притежавани и управлявани. Тази декларация за поверителност урежда методите, свързани с начина, по който събираме данни, обработваме събраните данни и ги използваме. Политиката определя и избора ви по отношение на използването, достъпа и коригирането на личните ви данни. Използвайки нашия уебсайт, отчети или абонаментна услуга, Вие се съгласявате с методите за обработка на данни, описани в тази декларация за поверителност. В случай, че не сте съгласни с описаните тук методи за обработка на данни, от вас се изисква да не използвате Уебсайта или отчетите на компанията.

Контролер и процесор

TechSci Research се нарича контролер и манипулатор, който отговаря за личните данни, събрани от вас (наричани съвместно „ние“, „нас“ или „наш“ в тази декларация за поверителност). Назначихме служител по защита на данните (DPO), който ще отговаря за надзора на въпроси, свързани с Политиката. В случай на някакви въпроси, свързани с Политиката за поверителност, които могат да включват искания за изпълнение на вашите законни права, моля, свържете се с нас чрез страницата ни за контакти с клиентите и посочете, че заявката е предназначена за вниманието на Генералния директор.

Контакт

Подробностите за нашата компания са както следва:

Пълно име на юридическото лице: TechSci Research

Можете също така да се свържете с нас на нашата страница „Свържете се с нас“.

Да ви е било предоставено право да подаде жалба по всяко време, когато си мислите, че това е необходимо, за Управление на комисар по информацията ICO, орган на обединеното кралство, който контролира въпроси за защита на данните (https://ico.org.uk). В обединеното кралство, моля, прочетете на адрес https://ico.org.uk/ за повече информация за това как да изразяват загриженост. Въпреки това, бихме оценили възможността да разрешите проблемите си, преди да започнете ICO, затова се свържете с нас.

Важна информация

Промени в настоящата Политика за поверителност

Ще актуализираме тази политика за поверителност отново и отново и ще публикуваме новата версия онлайн. За най-новите актуализации трябва да проследявате и проверявате уебсайта на компанията от време на време. В случай, че направим значителни промени, ще бъдете уведомени, като публикувате последната версия на Декларацията за поверителност на нашия уебсайт. Използването на нашия уебсайт, абонаментите и по-нататъшното предоставяне на лични данни ще бъдат предмет на условията на новата политика за поверителност.

Лична Информация, Която Събираме

Когато посещавате нашите уеб сайтове

Можете свободно да разглеждате нашия уебсайт, без да е необходимо да предоставяте лична информация. Но в случай, че се регистрирате за услуги или искате да видите подробни отчети, можем да поискаме вашите лични данни и да съберем навигационна информация.

Непредоставяне на лични данни

В случай, че ние трябва да събира лични данни в съответствие със закона или в съответствие с договор, който ние сме, може би, сключи с вас, и не дават съгласие за предоставяне на исканите данни, ние най-вероятно няма да можем да изпълним условията на договора. (Например, ако не дадете съгласието си да предоставите лична информация, за да участвате в консултации). В такива случаи може да се наложи да спрем всеки ваш продукт или услуга, за които сте се абонирали. Ще бъдете уведомени, ако такъв случай пристигне по всяко време.

Данни

Това важи за всички данни, които доброволно ни предоставяте, включително вашата лична информация за контакт, като вашето име, имейл адрес, име на организация, адрес, телефонен номер и други данни за вас или вашия бизнес. Лични данни могат да включват информация за всички транзакции, които сте въвели в нашия уеб сайт, както и информация, която е достъпна в Интернет, като например Facebook, LinkedIn, Twitter и Google, или основната ви информация, която получаваме от доставчици на услуги.

Навигационна информация

Навигационна информация се отнася до информация за вашия компютър, като например IP адрес, тип на браузъра, географско местоположение, източник на посока, продължителност на посещението и гледани страници. Моля, посетете секцията „навигационна информация“, посочена по-долу.

Платежна Информация

Информацията за плащане се събира и обработва от нас, след като закупите нашите отчети, както и нашите услуги, включително номера на кредитни карти и информация за фактуриране, използвайки доставчици на услуги, съвместими с PCI от трети страни. Освен това, от вас не се събира друга поверителна информация.

Информация За Децата

Нашият уебсайт не е предназначен за деца на възраст 18 години или по-млади и ние не събираме такива данни умишлено или умишлено. В случай, че смятате, че можем да съберем такава информация за всяко дете под 18 години, Ви молим да се свържете с нас незабавно, за да може тази информация да бъде изтрита.

Как се използва събраната информация?

Спазване на нашата политика за поверителност

Ние обработваме само информацията, която е събрана в съответствие с Декларацията за поверителност. Клиентите, които купуват нашите отчети или нашите услуги, са задължени да спазват тази политика за поверителност в съответствие с нашите споразумения.

Ние никога не продаваме лични данни

Ние никога няма да продаваме вашите лични данни на трети лица.

Използване на лични данни

Заедно с помощта, на което беше направен анализ на Политика, ние може да използваме вашите данни за (а) за персонализация на вашия Уеб сайт и подобряване на услугите за подобряване на вашия опит в гледане; (б) ви изпращаме информация, която по наше мнение, би била полезна на вас чрез поща, електронна поща или по друг начин; (в) да ви изпращаме съобщения, свързани с маркетинга на нашата организация или бизнес отделни трети страни, които, по наше мнение, може да ви засегне, и (г) предоставяне на статистическа информация за нашите клиенти на други фирми, но информацията не трябва да се използва за идентифициране на всеки потребител. Бихме могли да се свържем с вас вместо с нашите бизнес партньори за предложение, което може да ви заинтересува. В такива случаи ние ще се въздържаме от предаване на вашите лични данни на трети лица. Можем да споделим данни с нашите партньори, за да се свържем с вас, при условие че поискате да получите такива съобщения, да ни помогнете да извършим статистически анализ или да ни окажете подкрепа. На трети лица обаче е забранено да използват личните ви данни не за горепосочените цели и те трябва стриктно да спазват поверителността на вашата информация. Ако обаче не дадете съгласието си за прехвърляне на личните ви данни към такива компании, можете да се свържете с нас.

 • Използване на навигационна информация
 • Използваме навигационна информация за работа, както и за подобряване на уеб сайтовете на компанията. Също така можем да използваме навигационната информация самостоятелно или в комбинация с вашите лични данни, за да предоставим персонализирана информация за изследванията на TechSci.
 • Отзиви и коментари на клиенти
 • На нашия уебсайт имаме клауза за публикуване на отзиви и коментари от клиенти, които могат да съдържат лична информация. Получаваме съгласието на всеки клиент по имейл, преди да публикуваме името на клиента и отзива на уебсайта.
 • Използване на информация за кредитни карти
 • Ние използваме данните от кредитната ви карта единствено, за да проверим финансовите възможности и да получим плащане от вас за нашите услуги или отчети. Обикновено използваме доставчици на услуги от трети страни, за да наблюдаваме обработката на кредитни карти. На доставчика на услуги е забранено да съхранява, съхранява или използва вашите данни, с изключение на обработката на кредитна карта от наше име.
 • Оператор
 • Ние си сътрудничим с различни компании, както и физически лица, за да предоставяме различни услуги на нашия уебсайт на посетителите и потребителите на нашите услуги. Може да се наложи да предоставим Вашите лични данни, за да им предоставим информация за предлаганите от вас продукти и услуги. Например, за подпомагане на пазара, анализ на данни, обработка на плащания с карти и предоставяне на клиентски услуги. В ситуации, в които предаваме данни на такива агенти, те трябва стриктно да спазват нашата политика за поверителност, както и Политиката за обработка на клиентски данни.
 • Функции На Социалните Мрежи
 • Уебсайтът включва функции от социалните медии, като бутон „харесване“ и джаджи във Facebook, както и бутон „Споделяне“. Функциите на социалните медии събират вашите данни, като IP адрес, страници, посетени на нашия сайт, и може би използват „бисквитки“, за да поддържат функциите гладки. Функциите и джаджите на нашия уебсайт се поддържат от трета страна или се хостват директно. Политиката няма никакво значение за тези функции, тъй като те се регулират от политиката за поверителност на други компании, предоставящи тези функции.
 • Външни уеб сайтове
 • Уебсайтът на TechSci Research също има връзки към други уебсайтове. Ние обаче не носим отговорност за практиката или съдържанието на съответните уебсайтове. Предоставянето на такива връзки на нашия уебсайт не означава, че одобряваме други уебсайтове, тяхното съдържание, собственици или практики. Декларацията за поверителност не се прилага за други уебсайтове и се регулира от собствената им политика за поверителност.
 • Обществени Форуми
 • Techsci Research предлага безплатно табло за съобщения, съобщение за пресата, блогове и публични форуми на уебсайта. Моля, имайте предвид, че в случай, че директно разкривате информация на нашия публичен бюлетин, блогове, както и форуми, тази информация може да бъде събрана и използвана от други лица. Въпреки това, по Ваше искане, можем да коригираме или изтрием информацията, която може да сте въвели в уебсайтовете, както е описано в раздела „Отказ и Отказ от абонамент“ по-долу.
 • Подготовка за GDPR
 • Вече сме осигурили постоянна сигурност на данните, както и защита в цялата ни компания.
 • Нашата подготовка включва
 • Одит информация
 • извършване на одит на данни / информация, за да идентифицираме и проучим какви индивидуални данни притежаваме, източника на информация, как информацията се обработва, съхранява и, ако се разкрие, на кого и защо.
 • Политика и процедури
 • прилагане на нови политики за защита на данните за съответствие със стандартите на GDPR и съответните закони за защита на данните, които включват:
 • • защита
 • нашата схема и методология за защита на личната информация или данни са разработени в съответствие със стандартите на GDPR. Мерките за отговорност и администрация са проектирани така, че да гарантират, че разбираме и потвърждаваме нашите ангажименти и задължения, като се фокусираме върху защитата по план и правата на хората.
 • * Запазване и изтриване на данни
 • понастоящем преразглеждаме нашата политика за съхранение, както и график за спазване на принципите на „минимизиране на данните“ и „ограничаване на съхранението“, както и да гарантираме, че личната информация се съхранява, архивира и отговаря на изискванията и етично се унищожава. Ние активно работим за прилагането на специални процедури за премахване, за да спазим задължението за „право на премахване“ и сме наясно кога се прилагат правата; с изключения, ако има такива, срокове за отговор и задължения за уведомяване.
 • * Нарушения На Данните
 • процедурите за нарушение, които сме приели, разпознават, изследват, изследват и докладват всяка отделна информационна пауза в рамките на 72 часа от получаването на информацията за нарушението. Нашите надеждни процедури бяха споделени с всички наши служители, за да са наясно с необходимите предпазни мерки, които трябва да се спазват в случай на нарушение.
 • * Международен трансфер на данни и оповестяване на трети страни
 • TechSci Research понастоящем работи върху стратегии и мерки за защита, за да осигури криптиране, както и да поддържа целостта на данните. Нашите методи ще включват в себе си постоянна анкета страни с достатъчно избор на възможности, а също и допълнителни механизми за задължителни корпоративни правила; отчети за информационна сигурност или потвърдено мълчаливо правила за тези страни, които ги няма. Ние ще организираме строги проверки с всички получатели на индивидуална информация, за да разгледа и потвърди, че те притежават подходящи защитни екрани, монтирани за защита на личните данни, гарантирането на правата на субектите на данни, както и наличието на ефективните правни решения на субекти на информация, където това е уместно.
 • * Заявка за достъп до субекта на данните (DSAR)
 • компанията активно работи за актуализиране на процедурите на DSAR в съответствие с 30-дневния краен срок за предоставяне на исканата информация. Новите процедури на компанията обясняват различните етапи на обработка на заявката за контакт, всички изключения и шаблони за отговор, за да се потвърди, че е осъществена надеждна и адекватна комуникация с субектите на данните.
 • Правна рамка за обработка
 • Компанията работи на цялата си правна основа, за да осигури подходяща основа за всяка свързана система. В допълнение, ние също така поддържа регистър на всички операции по обработка на данни, за да се гарантира, че ние се съобразяваме с изискванията на приложение 1 от Закона за защита на данните и член 30 от GDPR.
 • Известие за поверителност / Политика
 • За да следва GDPR, компанията преразглежда известията си за поверителност. Ние гарантираме, че личната информация за физическото лице, която е била обработена от нас, е била надлежно информирана за цел, използване, техните права, чиято информация се разкрива на кого и какви са всички мерки за сигурност ние всички спазваме, за да се гарантира сигурността на информацията или на лични данни.
 •  съгласие
 • за да получи лични данни, компанията промени своя механизъм за съгласие, като гарантира на физическите лица, че, как, защо използваме техните данни. Компанията е въвела строги процедури за получаване на съгласие и осигуряване на потвърдена регистрация, както и записи с подходяща дата и час; лесен за визуализация и достъпен начин за отнемане на съгласие по всяко време.

Директен маркетинг

за директен маркетинг компанията е преразгледала езика и процесите, които включват ясен процес на абонамент за маркетингови абонаменти и уведомяване, както и метод за отказ от абонамент, като предоставя функция за анулиране на всички маркетингови материали.

Оценка на въздействието върху защитата на данните (DPIA)

в случая на обработката на лични данни с висока степен на риск, когато се изисква мащабната обработка на информация или има някаква специална категория или на данни за съдимост, ние разработихме строги процедури и шаблони, които позволяват да се направи оценка на въздействието в съответствие с изискванията на член 35 GDPR. Въведохме процес на документиране, който ще улови всяка оценка, което ще ни позволи да оценим риска от обработка, както и да предприемем мерки за смекчаване, които ще намалят риска, свързан с субектите на данните.

Споразумения за процесори

компанията разработва Споразумение за обработчиках и процедури за случаите, когато фирмата използва, за всяка трета страна за обработка на вашите лични данни/информация, за да се гарантира, че третата страна изпълнява и разбира всички задължения по GDPR. Това ще включва първоначални и текущи проверки на доставчиците на услуги.

* Данни за специални категории

в тези случаи, когато една компания получава и обработва специални данни, обработваме данните в съответствие с изискванията на член 9 и криптиране на много високо ниво за всички такива данни. Изключителната информация за класификацията се подготвя само там, където е важна, и се обработва само след признаване на съответната предпоставка на член 9(2) или на условията на списък 1 на Законопроекта за защита на данните. В случай, че зависим от съгласието за обработка, това изрично трябва да бъде потвърдено с подпис, който дава право на промяна или премахване на съгласието, което е ясно обозначено.

Корпоративни Събития

Ако бъдем придобити от друга компания чрез сливания, придобивания или несъстоятелност, компанията ще получи цялата информация, събрана от TechSci Research, на всичките си уебсайтове. В такъв случай компанията ще ви уведоми по електронна поща или чрез известие на уебсайта, както и за промяната на собственика, използването на лични данни и избора ви по отношение на вашите данни.

Принудително Разкриване

Techsci Research си запазва всички права да използва или разкрива Лична информация в случай, ако това се изисква от закона или ако компанията смята, че използването или разкриването е важно за защита на правата на дружеството, защита на вашата безопасност или безопасността на други лица, разследване на измами или в съответствие със закона, с постановление на съд или юридически процедури.

Маркетинг

За да разберете какво може да Ви е необходимо и какви са вашите интереси, най-вероятно ще използваме вашата самоличност, контакти, данни за профила, за да оформим представянето. Така решаваме кои продукти, услуги и предложения могат да бъдат подходящи за вашата употреба. Ние обаче използваме само тези данни, които са предоставени директно заедно с обобщените данни, предоставени ни от нашите аналитични партньори. Ние не проследяваме кои други уебсайтове можете да посетите, след като посетите нашия сайт, въпреки че, както повечето уеб сайтове, бихме могли да регистрираме сайт, който ви е насочил към нашия сайт (като търсачка).

Компанията използва предимно имейл маркетинг-като имейл реклама-за физически лица, които вече са закупили отчети или услуги от нас. Ние непрекъснато ще предлагаме изход от тази реклама, когато за първи път купувате нашите отчети и във всяка рекламна кореспонденция след кратко време. Можем да изпращаме пощенски маркетинг от време на време, за да развием бизнеса си, което е най-голямото ни предимство и в тази ситуация ще зависи от вас да ни кажете дали предпочитате да не го получавате чрез реклами (вижте Отказ по-долу). В случай, че не сте пазарували у нас, а по-скоро са регистрирали своите данни, ние имаме (например, като се съгласява да приеме бюлетин), ние просто ще ви изпратим имейл съобщения, ако сте решили да се включат в популяризирането в това време, по този начин, са ни дали своето изрично съгласие (което можете да оттеглите съгласието си по всяко време – виж Отказ по-долу).

Навигационна информация

Бисквитка

TechSci Research използва „бисквитки“ или сравнителни постижения, за да изследва модели, да наблюдава сайта, да проследява промените на клиентите на сайта и да събира статистически данни за нашата клиентска база като цяло.

За да подобрим опита Ви в интернет, използваме „бисквитки“. „Бисквитката“ се отнася до текстов файл, хостван на твърдия диск от уеб сървър. „Бисквитките“ не изпълняват програми и не предават вируси на вашия компютър. Уеб сървърът в домейна, който издава „бисквитката“, може да го прочете. Основната роля на „бисквитките“ е да осигурят удобство за спестяване на време. „Бисквитката“ напомня на уеб сървъра, че сте потребител, който се връща на страницата. Например, ако искате да настроите страници на уебсайтовете на TechSci Research или да се регистрирате в администрацията, „бисквитката“ ви напомня да посетите нашата уеб страница. Когато се върнете към подобен уебсайт, данните, които сте предоставили по-рано, могат да бъдат възстановени и така ще можете ефективно да използвате индивидуалните функции.

Според вашите интереси можете да разрешите или деактивирате „бисквитките“. Повечето уеб програми позволяват използването на „бисквитки“, но можете да се откажете от използването на „бисквитки“, като промените настройките на програмата си. В случай, че се откажете от използването на „бисквитките“, няма да можете напълно да прегледате акцентите на изследователските уебсайтове или услуги на TechSci, които посещавате. TechSci Research проследява уебсайтовете и страниците, които посещавате в TechSci Research, за да определите най-известния или най-често използвания сегмент от уебсайта на TechSci Research. Тази информация се използва за предоставяне на персонализирано съдържание, както и промоции на изследователските уебсайтове на TechSci на клиенти, които се интересуват от определена индустрия на знанието.

Лог

Можем да събираме статистически данни като пощенски код, възраст, пол, интереси и любими, като използваме регистрационни документи, които не могат да бъдат свързани нито с вашето име, нито с друга информация. Също така събираме данни за хардуера и софтуера на вашия компютър. Тези данни може да включва вашия IP адрес, запис на програма, имената на пространства, доставчик на интернет достъп (ISP), запис, поместени на нашата уеб страница (като HTML страници, илюстрации и т.н.), данни поток на кликванията, адреси на уеб сайтове, време на достъп и на операционната система. Тези данни се използват от TechSci Research, за да изпълняват задачите на нашите администрации, да гарантират качеството и да предоставят обща информация за използването на уебсайтовете на TechSci Research(ите). Поради горепосочените причини свързваме автоматично събраните данни с лична информация, като име, имейл адрес, адрес и телефонен номер.

Отказ от абонамент и отказ от абонамент

Вашите законни права-преглед, коригиране и изтриване на Вашите лични данни

Заедно с посочените политики, правила и процедури, които позволяват на гражданите да упражняват своите права върху информационната сигурност, ние осигуряваме лесен достъп до информация за вашите предпочитания и с помощта на нашата Политика за поверителност за правото на физическите лица на достъп до всички лични данни, които TechSci Research представлява за тях, и да поискат информация за тях.:

. Какви лични данни съхраняваме

Цел на обработката на данни

Съответните категории лични данни

. На кого са разкрити или ще бъдат разкрити личните данни

Прогнозна продължителност на съхранение на лични данни

 Информация за източника в случай, че данните не са събрани директно

 Правото да коригирате или допълвате неточни данни за тях и процеса на заявка

Право на лични данни на структуриран и широко използван машинен език и право на предаване на данни на друг контролер

Право да поискат изтриване на лични данни (където е приложимо) или ограничи обработка в съответствие със законите за защита на личните данни, както и да възрази срещу всяко директен маркетинг от наша страна и да получат информация за всеки автоматизиран вземането на решения, които можем да използваме. Правото на подаване на жалба или искане за съдебна помощ и на кого да се обърне в такива случаи.

Обикновено не се изискват такси

Вие не сте длъжни да плащате никакви такси за достъп до вашите лични данни (или упражняване на права). Ако обаче заявката ви е очевидно неоснователна, повтаряща се или прекомерна, може да се наложи разумна такса. Като алтернатива, можем да откажем да изпълним заявката ви при тези обстоятелства.

Какво можем да се нуждаем от Вас

Може да се наложи да поискаме данни от вас, за да ни помогнете да потвърдим самоличността ви и да гарантираме правото ви на достъп до личните ви данни. Това е просто опит за сигурност, за да се гарантира, че индивидуалната информация няма да бъде разкрита на лице, което няма право да я получи. Можем също така да се свържем с вас, за да поискаме допълнителни данни във връзка с вашето изискване, за да ускорим нашия отговор.

Съхранение

Колко Дълго Ще Пазите Личните Ми Данни?

Вашите лични данни ще се съхраняват само докато не отговарят на целите, за които ги събираме, което може да включва удовлетворяване на правни, счетоводни или отчетни изисквания.

За да се вземе решение за подходящ период от време за обслужване на индивидуална информация, ние взимаме под внимание количеството на данните, техния характер и степен на защита на личните данни, потенциалните рискове от неразрешено използване или разкриване на вашите лични данни, целта, с която ние обработваме лични данни, и ако цели могат да бъдат постигнати по други начини, както и на законовите изисквания. Например, подробностите за поръчката ще се съхраняват дълго време в съответствие с нашите регулаторни и правни изисквания.

В някои случаи ние можем да анонимизировать вашите лични данни (да, те вече не могат да се свържат с вас) в изследователски или статистически цели, където ние можем да използваме тази информация в обозримо бъдеще без предупреждение вас.

Срок за отговор

В рамките на един месец компанията се опитва да отговори на всички легитимни запитвания. Понякога обаче това може да отнеме повече от месец, в зависимост от сложността на заявката или в случай на множество заявки. В тези случаи ще бъдете уведомени и актуализирани. За да упражните тези права, можете да се свържете с нас, като маркирате заявката си за информация от главния изпълнителен директор.

сигурност

Ние приемаме много сериозно поверителността и сигурността на физическите лица и тяхната информация и ще вземем всички предпазни мерки, необходими за защита на обработваните лични данни.

Сигурност на вашите лични данни

Ние използваме много различни технологии и процедури за сигурност, които помагат за защита на личните данни от неоторизиран достъп, използване или разкриване. Предоставените лични данни се защитават на компютърен сървър в контролирана и защитена среда, която е защитена от неоторизиран достъп, използване или разкриване. Когато поверителни лични данни (като информация за кредитна карта и/или данни за географското местоположение) се събират на нашите уебсайтове и/или се предава на други web-сайтове, те са защитени чрез криптиране с използването на различни протоколи, като например протокола Secure Socket Layer (SSL).

Ние притежаваме силна политика за информационна сигурност за защита на личната информация от неоторизиран достъп, промяна, разкриване или унищожаване и имаме няколко нива на мерки за сигурност, както и:

Необходима акредитация в киберпространството.

 Най-новите защитни стени с най-новите поправки във всяка област.

 Сигурни VPN между териториални и глобални области.

 MPLS мрежа, свързваща реални европейски работни места.

 Строг контрол на достъпа до всички области на файловите сървъри.

Води на пазара за поставяне на заплахи с най-новите корекции на всички сървъри и работни станции.

 Шифроване на работна станция и сменяеми носители.

POS водеща на пазара застраховка уеб сигурност и контрол устройства.

 Управление на мобилни устройства във всички организации, които имат преносими устройства.

 Редовни тестове за уязвимост и проникване.

Клъстерирани пощенски сървъри в изолирани дестинации за целите на Д-р.

, Пълна мрежова устойчивост.

 Той се намира в климатизирани стаи зад заключени врати със защита.

Рамката на пантата за усилване на GFS с носители, поставени или в противопожарни сейфове, или извън обекта.

Политика за борба със спама

 Нашата политика за приемливо използване е приложима за нас и нашите клиенти, която, наред с други неща, ни забранява да изпращаме нежелани търговски имейли в нарушение на приложимите закони. Това изисква включване във всеки имейл, изпратен с абонаментна услуга, механизъм за „отказ“ и друга необходима информация. Ние изискваме нашите клиенти винаги да се придържат към политиката за приемливо използване и всяко нарушение от страна на клиента може да доведе до незабавно спиране или прекратяване на абонаментната услуга.

За да се отпишете от нашите съобщения

Можете да се отпишете от нашите съобщения, като кликнете върху връзката „Отписване“, намираща се в долната част на имейлите. Клиентите обаче не могат да откажат да получат транзакционни имейли, свързани с профила им при нас.

Ние се стремим да защитим правото ви на личен живот като потребител www.iowawest.org

Ако влезете в www.iowawest.org, ние ще събираме лични данни, за да Ви регистрираме като потребител, включително име, имейл адрес, телефонен номер и адрес. Вашите лични данни обаче ще се пазят в тайна и ще се използват за проучване, маркетинг и стратегически анализ на клиентите. Тази информация обаче ще бъде използвана само за нашите вътрешни бизнес цели. Като част от практиката на решения за марката и търсенето, TechSci Research се провежда и се продават и други сайтове за популяризиране на официални документи, уебинари и т.н. за платени партньори, които изискват уникална регистрация. За тези затворени сайтове информацията за контакт трябва да бъде предадена на платещия спонсор.

Няма да променяме, продаваме или разкриваме информация за контакт на никого извън TechSci Research. Ще ви изпратим информация или за нашите продукти и услуги, или за други продукти и услуги, които смятаме, че може да ви заинтересуват. Ако не искате да получавате нежелани имейли от нас, всеки имейл ясно посочва инструкциите за това как да се отпишете.

За повече информация относно изследванията на TechSci и нашите указания или администрации, не се колебайте да се свържете с нас.