Удобни банкови решения от Fast Net Services ASB

By | септември 8, 2021

ASB (Auckland Savings Bank) е създадена през 1847 г. Оперираща в Нова Зеландия, тя е една от най -големите банки с клонове в цялата страна. За да предостави удобни банкови решения, той създаде своите услуги за интернет банкиране (IBS), за да предоставя следните решения на своите клиенти на дребно и търговски клиенти. След като се регистрирате, можете да извършвате всичките си онлайн банкови транзакции по всяко време от всяка точка на света. Класическо онлайн банкиране Fastnet, подходящо за лични и бизнес банкови решения. Той не начислява никакви такси за връзка или текущи такси, което прави достъпа напълно безплатен.

  1. Предоставяне на ценна информация
  2. Лесни услуги за електронно банкиране
  3. Кандидатствайте за всеки продукт онлайн
  4. Лесна и сигурна онлайн транзакция
  5. Проверете балансите и отчетите
  6. Прехвърляйте средства и плащайте сметки

Той също така предоставя разрешение за кредитни карти за електронни търговци. Банката работи на много сигурна платформа. Всеки орган може да посети официалния уебсайт на банката и да намери ценна информация там.

ASB fastnet стартира през април 1996 г.

Онлайн услугите, предлагани от ASB Banking Online, са:

Плащане с ASB карта: Механизмът е опция за плащане с кредитна карта в реално време, използвана за бизнес цели, където продуктите се продават чрез интернет по поръчка по пощата или чрез кол център. Данните на клиентите се записват и предават на банката. След упълномощаване, фондът се кредитира по банковата сметка на клиента.

Експресно плащане: Solutions е сертифицирано решение на Visa и MasterCard, използвано при електронни плащания от множество точки за достъп.

ПОДКРЕПВАНЕ: Осигурява поддръжка и помощ при защита на акаунта ви от измамни действия и защита на поверителна информация. Той също така осигурява 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата поддръжка на бюро за поддръжка и услуги за архивиране.

Платежни услуги: Е сертифициран доставчик на решения за платежни марки, специализиран в улесняване на обработката на плащания и намаляване на нивото и разходите за въвеждане на технология. Поддържа онлайн средства за плащане с кредитни карти, предлагани от новозеландски банки – ANZ, ASB, Bank of New Zealand, Kiwi Bank, National Bank и Westpac.

Услуга за гласова поща: Понастоящем банката използва приставка за интегриране на компютърна телефония (CTI), която изпраща гласова поща до входяща поща на имейл и интегрира функции на календара и директорията.

Услуги за мобилна търговия: Потребителите могат безопасно да плащат за стоки и услуги от банковата си сметка, използвайки мобилния си телефон.

Визитна картичка ASB VISA: Изгодно е да плащате за бизнес покупки и разходи.

Икономия на бизнес: Използва ли се онлайн депозитна сметка за GST, временни данъци и други бизнес разходи.

Сметка за преносна линия: Онлайн мониторинг на акаунта. Всичко, което трябва да направите, е да „регистрирате“ „ограничителя на изявленията“ в FastNet Classic.

Бърз спестител: Fast Saver е телефон и интернет, спестовна сметка с висока лихва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *