5 неща, които можете да очаквате от новата си кредитна карта за прехвърляне на баланс

By | август 29, 2021

Прехвърлянето на баланс по кредитна карта с висока лихва към карта с трансфер с ниска лихва се превръща в най -популярната опция за много притежатели на карти. Ако случаят е такъв за вас, може да е разумно да знаете какво да очаквате от вашата карта за превод на баланс, преди да се регистрирате за нея. Прочетете тези съвети, преди да направите промяна:

Първо: Всички добри неща винаги свършват, особено ако подпишете превод на кредитна карта в баланса. Имайте предвид, че тези ниски или дори 0% лихвени карти имат срок на годност. Факт е, че се предлагат карти с ниски лихви, за да се привлекат повече клиенти. След като се регистрират, им се дават само няколко месеца, обикновено от шест до девет месеца, за да изплатят баланса по кредитната си карта, в противен случай рискуват да бъдат таксувани с дори по -висок лихвен процент от по -старите карти. Освен това може да загубите промоционалната ставка, ако направите грешката да не платите баланса си навреме.

Второ: Достъпните цени на трансфер не се прилагат за всичко. Въпреки че можете да се възползвате от преход с нисък лихвен процент, същото не може да се каже, ако правите нови покупки на вашата карта за прехвърляне на баланс. Всъщност вероятно ще плащате стандартния лихвен процент при нови покупки.

За съжаление, нито една от картовите компании не предлага нулева лихва за преводи на баланс и нови покупки, поради което трябва да проверите за малки отпечатъци, преди да се регистрирате за нова карта.

Трето: Бъдете внимателни в политиката на отрицателна йерархия на плащанията, където всяко плащане отива към баланса на старата кредитна карта, а не към нови покупки. Всъщност, ако закупите карта, която използва NPH, новото салдо започва да се лихва, дори ако плащате навреме, тъй като тези плащания автоматично отиват към стария баланс. Препоръчително е да прочетете условията и да използвате друга карта за покупки и друга карта за преводи на баланс. По този начин ще избегнете случайно използване на вашата балансова карта за закупуване на артикули.

Четвърто: За съжаление, прехвърлянето на високи нива на салда отново и отново няма да ви помогне. Картовите компании имат негативно мнение за притежателите на карти, които постоянно извършват високи нива на дълг и това може да ограничи техния брой салда. По -лошото е, че прекалено големият дълг ще се отрази негативно на кредитния Ви рейтинг.

Пето: Някога много хора можеха да отговарят на условията за превод на баланс с кредитни карти. Въпреки това, поради световния икономически спад, процентът на неизпълнение се е увеличил рязко. На свой ред тези събития улесниха много хора да се класират за този тип карти. Тези дни трябва да имате отлична кредитна история, за да получите тази карта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *